Συμβουλευτική

Ο στόχος σε κάθε εγκυμοσύνη είναι η γέννηση ενός υγιούς μωρού και είναι αλήθεια ότι τα περισσότερα νεογνά είναι φυσιολογικά και υγιή. Ορισμένες όμως κυήσεις μπορεί να επιπλακούν με παθολογικές καταστάσεις όπως για παράδειγμα γενετικές ανωμαλίες, ανατομικές διαμαρτίες, πρόωρο τοκετό, προεκλαμψία και ενδομήτρια καθυστέρηση της ανάπτυξης.  Επιπλέον, ιδιαίτερη προγεννητική συμβουλευτική χρειάζονται ζευγάρια που προέρχονται από οικογένειες με κληρονομικά νοσήματα.

Υπεύθυνος του κέντρου μας είναι διπλωματούχος ιατρός της ιατρικής εμβρύου με μακροχρόνια εκπαίδευση στην εμβρυομητρική ιατρική και στην ιατρική εμβρύου σε κέντρα αναφοράς της Μ. Βρετανίας και με θητεία στο ιδιωτικό ιατρείο του Καθηγητή Κύπρου Νικολαΐδη  στο Λονδίνο. Έτσι μπορούμε, σε συνεργασία πάντα με τον θεράποντα ιατρό της μητέρας, να παρέχουμε συμβουλευτική για τις πιθανές παθολογικές καταστάσεις, με εγκυρότητα και ήθος.

Συμβουλευτική

Η στενή μας συνεργασία με άριστα εκπαιδευμένους επιστήμονες άλλων ειδικοτήτων (γενετιστές, παιδοκαρδιολόγους, παιδοουρολόγους, παιδοενδοκρινολόγους, παιδοχειρουργούς, παιδοορθοπαιδικούς) εγγυάται την σωστή και ολοκληρωμένη ενημέρωση των γονέων για το πρόβλημα τους παιδιού τους και την συνέχεια της φροντίδας του τόσο στην ενδομήτρια ζωή του, όσο και στην νηπιακή και παιδική του ηλικία.

Category: